Om oss

Telemark Urtebrænderi AS  ble etableringen i 1999. Selskapet ble startet av Terje Sanders - og drevet av ham frem til 2015 da vi, Heidi Selander og Lene Andersen, overtok. Naturterapi og naturlig helse og velvære har vært hovedfokus fra starten - og vi driver stolt nettbutikken under mottoet "100% naturlig". Vi har flotte kunder i hele det langstrakte Norge, og får mange hyggelige tilbakemeldinger og spennende historier fra dere som vi setter umåtelig stor pris på! Vi er registrert i Brønnøysundregisteret med org.nr. 992 285 613, vi er også registrert hos Mattilsynet.

Teleurt.no er idag leverandør av vegetabilske og eteriske oljer, oljeblandinger, massasjeoljer, urteekstrakter og teer, såper, Dr. Bachs blomstermedisin, velværeprodukter og ikke minst vår egenproduserte julerøkelse. Vi leverer til terapeuter og privatpersoner. Våre leverandører er stabile og pålitelige, og de fleste av dem har vært tilknyttet oss i 15-20 år. Det blir også produsert endel oljeblandinger her hos oss.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og finne frem til nye produkter innenfor naturterapi, helse og velvære. Vi er små, men veldrevne - og elsker jobben vår. Det er alltid god stemning her hos oss i Telemark Urtebrænderi!

Hos oss kan du betale gjennom Klarna sine løsninger, forskuddsbetaling i nettbutikken eller med Vipps. Dette sammen med våre kjøps-, leverings- og betalingsvilkår; sikrer en grei og ikke minst trygg handel for deg som kunde og for oss som leverandør. 

Ved forhåndsbetaling, vennligst bruk kontonummer: 9494.05.59817.

Heidi og Lene om oss_lite vibekedesign_2 Heidi bærer ringblomst lite Lene lukter på ringblomst