Om oss

Telemark Urtebrænderi AS er et aksjeselskap med historie tilbake til etableringen i 1999. Vår visjon er å være en ledende produsent og leverandør av produkter for naturterapi og alternativ medisin i det norske nettbaserte markedet. Vi er registrert i Brønnøysundregisteret med org.nr. 992 285 613, vi er også registrert hos Mattilsynet.

Vi (Heidi og Lene) leverer produkter innenfor naturterapi og naturmedisin i det norske markedet, både til private og bedrifter. Bedriften ble etablert i 1999, våre produkter er velgjennomprøvde og våre leverandører er stabile og pålitelige. En del produserer vi selv, dette gjelder bl.a. en serie med massasjeoljer, hudpleieprodukter, mygg- og flåttmidler, duftprodukter, helserelaterte produkter som oljerblandinger mot neglsopp, hemoroider, herpes, lus, kviser, ørevoks, strekkmerker, muskelsmerter etc.

Vi har gode produkter til innvortes bruk som ekstrakter av; chagasopp, rosenrot, tinnved, løvetann, ginseng, ginkgo, brennesle, samt teer av forskjellige slag.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og finne frem til nye produkter innenfor naturterapi, helse og velvære.

Handelsløsningen er levert av 24nettbutikk som er en ledende leverandør av nettbutikksystemer. Dette sammen med våre kjøps-, leverings- og betalingsvilkår; sikrer en grei og ikke minst trygg handel for deg som kunde og for oss som leverandør. 

Ved forhåndsbetaling, vennligst bruk kontonummer: 9494.05.59817