Prøv våre aromadiffusere, telyslamper og tradisjonelle duftspredere
med rene eteriske oljer - enkle i bruk og med garantert terapeutisk effekt. Ulik mange duftlamper, duftflasker etc som leveres med syntetiske dufter, leverer vi alle våre duftprodukter med rene potente eteriske oljer. Disse er fulle med energi og har alle en terapeutisk effekt. Lavendel virker beroligende og fremmer god søvn, mens rosmarin virker oppkvikkende og passer godt som en eksamensolje. Prøv ulike oljer til ulike anledinger - eksperimenter og ha det gøy! 
Telyslamper passer når du skal skape en spesiell stemning - enten det er en romantisk kveld med telys og sensuell duft eller for å balansere en urolig dag med sitrusoljer. Disse lampene egner seg ikke i et barneværelse eller om natten når alle sover. Duftflaskene er fine å sette i et vindu, på et bord etc. Disse krever ikke tilsyn og kan stå og dufte til flasken er tom etter noen uker. Snu bambuspinnene for sterkere duft. Prøv de ulike måtene å spre dufter på - lykke til!
Aromadiffusere er det siste nye. Disse trenger ikke tilsyn og slås av automatisk når den er tom for vann. Disse sprer duften på en behagelig måte.
 
Nå har vi også Noseworkduftene - eteriske oljer som blir brukt til å trene hundens luktesans.
 
Prøv også vår røkelse - i fast form - og som røkelsespinner.