Levering
Vi sender varer med Posten/Bring. Alt sendes med sporing og du får fraktfri levering for varer over 990,- (gjelder ikke Pakke på døren). Du vil få beskjed på sms eller mail. Da kan du alltid følge med hvor din pakke befinner seg. Du kan selv velge leveringsmetode, enten pakke i postkassen (hvis størrelslen er rett), på døren (større pakkker), eller pakke til valgt hentested. Du har KUN 7 dagers (fra 1.10.2022) frist til å hente pakken din postkontoret. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglement. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene. 

Betaling
Du kan betale via vår samarabeidspartner Klarna, enten ved å få tilsendt faktura, eller med vanlig kortbetaling, eller med Vipps. Det er en trygg og sikker måte å handle på. Alternativt kan du legge inn din bestilling med forskuddsbetaling. Da overfører du penger til vår konto, og vi sender ut varer når innbetalingen er registrert. Det vil da følge med en stemplet faktura til ditt regnskap.

Kunder på Svalbard
Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 288,- (eks. moms).