Kokosnøtt olje (Cocos nucifera) MCT, 125ml

Artikkelnr.: BO1180-120

Fraksjonert kokosnøttolje er en fargeløs, ikke fettaktig olje som trenger lett gjennom huden, ideel for hudpleie, massasje, og kosmetikkprodukter. Dette er en av de mest anvendelige baseoljer på markedet.

PrisNOK119,00 inkl. mva.

Produktinfo

Kokosnøttolje

INGREDIENSER; MCT-olje (Medium Chain Triglycerides) fra kokosnøttolje, hvorav 99,4% kaprylsyre (62,5%) og kaprinsyre (36,9%).
 
BESKRIVELSE; Kokosnøttolje MCT "mellomkjedede fettsyrer" er en fraksjonert olje uten lukt og smak. Holder seg flytende ned til lave temperaturer, den har ingen dobbeltbindinger og har derfor meget god holdbarhet. Helt fargeløs, setter derfor ikke flekker, og vaskes lett av hånkler og klær.
 
BRUK; Dette er en lett ikke-fettaktig og ikke-kleberlig olje med god glid som er et godt alternativ for massasje, hudpleieprodukter. Den brukes i kremer, lotions, badeoljer, badesalt og såper. Den er spesielt velegnet i ansiktskremer og ved ansiktsmassasje da den svært lett trenger gjennom huden og gjør blandingene mindre fete. Etterlater huden silkemyk og smidig. Også fin til hundemassasje.

Fraksjonert kokosnøttolje er i sannhet en av de mest anvendelige baseoljene i markedet, og en olje det har vært mye fokus på de siste årene.

Noen fordeler og bruksområder for fraksjonert kokosnøttolje:
 
- Fin som sminkefjerner
- Rens av ansiktshuden
- Fin ved barbering
- Myker opp neglbånd
- Ansiktsolje
- Kroppsolje
- Lindrer solbrenthet
- Glidemiddel
- Massasjeolje (god bærer av eteriske oljer)
- Ideel for tørr hodebunn, flass og tørre hårtupper
- Munnskyll (antibakterielle egenskaper)
- Fin i matlaging
- Kan ha en effekt ved slanking/vektkontroll
- Holder energinivå opp over lengre perioder
- Kan bidra til å bygge sterkere muskler
- Fin hvis man lager egne kremer, såper, oljeblandinger
- Holder seg flytende ned til lave temperaturer
- Meget god holdbarhet - blir nesten aldri harsk.
- Setter ikke flekker på tøy og håndklær
 
Tips: Bruk kokosoljen som en rens av ansiktshuden, dette er et 100% rent og naturlig produkt som ikke tørker ut huden din :-)! - ta litt olje i hendene masser den forsiktig inn i ansiktshuden - ta en klut med varm vann, legg denne over ansiktet i noen sekunder, tørk forsiktig av - gjenta dette 4-5 ganger. La huden lufttørke - og den vil føles myk og fresh etterpå! 
 
Innen medisin finnes det et uttal studier som viser at kokosfett/olje KAN ha positiv effekt på Alzheimers sykdom, mer drivstoff til hjerneceller som sliter med å ta opp blodsukker (diabetes 2), bedre hjernefunksjon og hukommelse hos eldre, forebygge hjerte-karsykdommer og høyt blodtrykk, styrke immunforsvaret, roe betennelser i kroppen og  bedre smerter i ledd, balansere hormoner og lette plager ved overgangsalder, forebygge benskjørhet, soppdrepende egenskaper.


SIKKERHET Vi kjenner ikke til bivirkninger ved normal bruk av kokosnøttoljen.