Ferskenkjerne (Prunus persica) Italia 500ml

Artikkelnr.: BO1140-500

Ferskenkjerneoljen fremstilles ved ekspellerpressing og lettraffinering av ferskenkjerner. Ferskenkjerneoljen er svært populær til bruk i ansiktet pga sin silkemyke og lettflytende konsistens. Oljen er spesielt fin ved moden og aldrende hud.

PrisNOK304,00 inkl. mva.

Produktinfo

PRODUKTBESKRIVELSE Ferskenkjerneoljen fremstilles ved ekspellerpressing og lettraffinering av ferskenkjerner. Disse inneholder opptil 45% olje.

Mye av ferskenkjerneoljen anvendes til kosmetikk, men også til massasje. Ferskenkjerneoljen er svært populær til bruk i ansiktet pga sin silkemyke og lettflytende konsistens. Og den er spesielt fin i lett ansiktsmassasje, da den absorberes sakte av huden.

Oljen er halvfet lysegul og nesten uten lukt og smak. Den ligner i sin fettsyresammensetning på mandelolje og aprikosekjerneolje og har mange av de samme anvendelsene som disse.

Oljen er ikke Kosher sertifisert. Holdbarhet 2-3 år.

FETTSYRE INNHOLD: Enkeltumettede fettsyrer 62%, flerumettede fettsyrer 31%, mettede fettsyrer 7%.

MASSASJE / TERAPI Oljen passer bra for tørr og aldrende hud. Samt for sensitiv rødflammet hud. Den gjør huden myk, smidig og elastisk.

En herlig ansiktsolje for tørr/normal hud: 40 ml ferskenkjerneolje, 30 ml tistelolje, 25 ml solsikkeolje og 5 ml nattlysolje. Pluss eventuelt eteriske oljer.
Ferskenkjerneolje er et godt alternativ til mandelolje for de som ikke tåler den.

HUDPLEIE / KOSMETIKK Ferskenkjerneoljen er en halvfet olje som brukes i ulike lotions og kremer. Spesielt ansiktsprodukter for tørr og aldrende hud. Den tilfører huden næring og gjør huden smidig og elastisk. Oljen tåles godt av de fleste hudtyper.

Oljen oksyderes ikke så lett og har god holdbarhet, men bør likevel ikke oppvarmes til høy temperatur.

Ferskenkjerneolje egner seg ikke som kosttilskudd eller til matlaging.

SIKKERHET Vi er ikke kjent med sikkerhetsrisiko ved bruk av ferskenkjerneolje til hudpleie og terapi.